23948sdkhjf

Karsten Moholt AS tildelt kontrakt med Wintershall Norge

Karsten Moholt AS er tildelt en rammeavtale for service og reparasjon av roterende elektrisk utstyr og tilhørende utstyr med Wintershall Norge.
Avtalen har en varighet på 9 år inkludert to opsjoner á 2 år. Avtalen gjelder plattformen Brage, men åpner for å kunne benyttes på potensielle andre Wintershall Norge AS' installasjoner.

- Karsten Moholt AS er svært fornøyd med at Wintershall Norge AS har valgt Karsten Moholt AS. Vi ser nå frem til et konstruktivt og nytenkende samarbeid i årene som kommer, sier Arne Hammer

Karsten Moholt AS har de siste årene satset for å styrke selskapets konkurransekraft ved å bygge opp et nytt høyteknologisk kompetansesenter for roterende elektrisk utstyr på Askøy, og samtidig etablert en lokal avdeling i Harstad. Parallelt har vi arbeidet aktivt med prosessforbedring, effektivisering og utvikling av nye vedlikeholds løsninger.

- Kontraktstildelingen fra Wintershall Norge AS , viser at det har vært riktig å satse for å forbedre effektivitet og konkurransekraften til selskapet, forteller Hammer.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078