23948sdkhjf

Sontum Fire & Safety får rammekontrakt med Statoil

ALIGN selskapet Sontum Fire & Safety har blitt tildelt rammeavtale vedrørende leveranser av produkter og tjenester relatert til brannteknisk utstyr på alle Statoil sine installasjoner offshore samt alle landanlegg.
Avtalen har en varighet på 5 år samt opsjoner på til sammen 6 år, melder selskapet.

Kontrakten vil gjennom avtaleperioden gi Sontum en årlig omsetting på 90 millioner kroner. Avtalen innebærer service, vedlikehold, modifikasjoner og testing av aktivt brannbeskyttelses utstyr samt leveranser av et vidt spekter av utstyr innen teknisk sikkerhet. Arbeidet vil bli ledet fra Sontum sitt hovedkontor på Ågotnes utenfor Bergen.

- Vi er veldig stolte av at Statoil gir oss tillit til å fortsette med denne type tjenester, sier Audun Hellesøy, Administrerende Direktør i Sontum.

- Kontrakten har stor betydning i et utfordrende marked og Sontum er veldig fornøyd med at Statoil igjen har valgt våre løsninger som bidrar til kosteffektive leveranser og produkter med riktig kvalitet, sier Hellesøy.

Sontum sine kontorer i Stavanger og Sandnessjøen vil bli sterkt involvert i leveranser/tjenester i forbindelse med rammeavtalen, og ifølge Hellesøy vil avtalen sammen med selskapets øvrige rammeavtaler legge et solid grunnlag vedrørende belastning i årene fremover.

Sontum er en del av Align-konsernet som gjennom sine 5 selskaper er en stor leverandør av løsninger og produkter innen Teknisk Sikkerhet til den internasjonale olje og gass industrien.

Align-konsernet leverer; Pumpe systemer, Brann tekniske systemer, Brann & Gass Systemer, samt FEED/Modifikasjons løsninger innenfor Teknisk Sikkerhet gjennom sine datterselskaper.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078