23948sdkhjf

Uptime International vinner nye storkontrakter.

Uptime International har inngått kontrakt med Ulstein Verft AS om levering av to aktivt bevegelseskompensert gangveier.
”Walk to work” gangveiene vil bli montert i løpet av første halvdel av 2016 på to nybygg som skal brukes til servicevirksomhet i vindmølle parker. Fartøyene er bestilt av Bernhard Schulte og deres samarbeidspartner Windea Offshore. Dette er de første dedikerte vindmølle fartøyene med den nye SX175 design med X-STERN og X-BOW fra Ulstein Design & Solution.
Fartøyene vil være klar for Siemens charter samtidig som "Gemini" og "Sandbank" vindparkene er planlagt ferdigstilt og klargjort for drift. I tillegg har Siemens også muligheten til å bruke fartøyene i den nærliggende vindmølleparken "DanTysk".

- Vi har jobbet hardt for å utvikle løsninger som reduserer kostnader, øker oppetid og sikkerhet for vindparker. Det er en tillitserklæring og det gir oss en trigger til å strekke oss ytterligere for videre utvikling når vi fortsetter å inngå kontrakter med tunge aktører i fornybar energi-sektoren. Det har vært mye arbeid fra alle involverte parter i dette Siemens anbudet, og det gjør oss veldig stolt at Uptime gangveier har blitt valgt til å være foretruket løsning for disse vindparkene sier salgs- og markedsdirektør Svein Ove Haugen.








Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11