23948sdkhjf

Slåttland signerer avtale til en verdi av 150 millioner

Slåttland Mek Industri inngår 5 års rammeavtale om leveranse av topside-utstyr og hydrauliske enheter.
Rakkestad-baserte Slåttland Mek har de siste 20 år vært leverandør av ulikt «topside-utstyr» og hydraulikk enheter, og har nettopp inngått en 5 års rammeavtale om utvidet leveranse av slikt utstyr.

- Dette bidrar til å sikre våre arbeidsplasser, og at vi kan gi en slik gledelig melding til våre ansatte, gir oss stor tro på at det faktisk nytter å gjøre fabrikasjon og leveranser til konkurransedyktig nivå i Norge, sier administrerende direktør Sigurd A. Slåttland.

- Allikevel merkes det at mekanisk bransje innenfor leverandørindustrien mot olje & gass er i en endring, men vi er sikre på at dersom man er god på å gjøre denne endringen til konstruktive løsninger, vil man komme styrket ut på sikt, fortsetter Sigurd A Slåttland.

Skal ansette nye medarbeidere
Slåttland Mek som flyttet inn i nye lokaler på Rudskogen i Rakkestad i 2013, har i dag 70 ansatte og omsetter for 160 mill.

Slåttland Mek ønsker ikke å offentliggjøre hvilket selskap,som den nye kontrakten er inngått med, men Sigurd A. Slåttland sier til Metal Supply at de nye oppdrag betyr at bedriften nå ser seg om etter flere medarbeidere.

Slåttland Mek Industri
80 % av leveransene er relatert mot kunder i olje & gass sektor. Slåttland har også en engineerings-avdeling samt fabrikasjon i Vietnam, og et datterselskap, X-Noise, i Norge som leverer støydempeløsninger spesielt mot olje & gass sektor. Gruppen omsetter for 200 millioner totalt.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062