23948sdkhjf

Nytt om navn: Lundins administrerende direktør Torstein Sanness fratrer sin stilling

Torstein Sanness fratrer i april neste år og inntar rollen som styreleder i Lundin Norge.
Kristin Færøvik overtar stillingen som administrerende direktør i Lundin Norge i april 2015, melder oljeselskapet.

Kristin Færøvik var tidligere administrerende direktør i Rosenberg WorleyParsons AS, der hun var ansvarlig for over 600 ansatte. Kristin har lang erfaring fra den norske olje- og gassindustrien. Hun har blant annet vært administrerende direktør i Marathon Petroleum Norge, og vært ansvarlig for utviklingen av Alvheim-feltet, samt hatt flere stillinger i oljeselskapet BP både i Norge og internasjonalt. Kristin var styremedlem i Lundin Petroleum fra 2011 til 2013.

Ashley Heppenstall, konsernsjef i Lundin Petroleum kommentarer:

- Torstein har vært administrerende direktør i Lundin Norge siden starten i 2004, og har vært den ledende kraften bak Lundin Norges vekst og suksess.

- Han har skapt betydelige verdier for aksjonærene i løpet av denne perioden. Han har etablert en organisasjon som innehar den høyeste grad av kompetanse i alle ledd: leting, utvikling og produksjon. Med funn som Johan Sverdrup, Edvard Grieg og Alta, har Lundin Norge oppnådd stor suksess, og gjennom Torstein ledelse, er selskapet nå en av de mest vellykkede og fullt integrerte operatører på norsk sokkel. Vi er veldig glade for at Torstein vil være med oss som styreleder i Lundin Norge, sier Ashley Heppenstall.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109