23948sdkhjf

Lönne Scandinavia skifter navn til Brammer

Fra 1. januar 2015 går navnet Lönne Scandinavia over i historien. Etter at det børsnoterte selskapet Brammer overtok Bergensbedriften Lönne Scandinavia i januar i år, tar den nye eieren nå steget helt ut og skifter navn.
Som fullverdig familiemedlem av børsnoterte Brammer med mer en 3.500 ansatte, er strategien allerede lagt for videre offensive satsing i det skandinaviske markedet.

-Gjennom snart 70 år har Lönne Scandinavia opparbeidet seg en solid stilling og meget verdifull kundeportefølje i det skandinaviske markedet. Brammers visjon og strategi bak oppkjøpet, er en klar ambisjon om å styrke og utvikle denne posisjonen ytterligere. Derfor er det riktig og nødvendig at Lönne Skandinavia nå skifter navn til Brammer.

Dette sier Ole Jacob Myre som er sjef for Brammer i Norden.

Brammer Group, som ble etablert i 1920, er i dag Europas ledende leverandør av produkter og tjenester til teknisk industrielt vedlikehold, reparasjoner og overhaling. Selskapet, som er representert i 22 land, har 100.000 kunder og omsatte for nærmere 8 milliarder kroner i 2013.

-Med navneskiftet får Lönne Skandinavia en synlig tilhørighet med Europas viktigste leverandør innen teknisk vedlikehold. Samtidig får Brammer en langt sterkere markedsprofil i Skandinavia. Samlet gir navneskiftet derfor viktige synergier for selskapets videre satsing i Norge, Sverige, Danmark og Finland. For våre eksisterende kunder vil selve navneskiftet bety enklere tilgang til Brammers kompetanse og produktutvalg innen teknisk vedlikehold, sier Ole Jacob Myre.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08