23948sdkhjf

Ukas vits: 10 gjenveier til lønnsforhøyelse

Få en bra start på den nye uken med et skjevt innslag fra redaksjonen bak Metal Supply.
10 måter der du kan vise hvor hardt du jobber for bedriften:

1. Gå alltid rundt med papirer i handa: Folk med papirer i handa likner travle medarbeidere som er på vei til møte. Tomhendte medarbeidere ser ut ser ut som de er på vei til kantina. Samtidig bør du slepe drøssevis av saker med hjem fra jobben for å gi inntrykk av at du arbeider mere, end du gjør.

2. Bruk computeren til å se travel ut: Hver gang du bruker en computer ligner det arbeid. Du kan sende personlige e-poster, chatte og surfe, og det likner på arbeid likevel. Hvis du blir tatt på fersken av sjefen, da sier du at du holder på med å lære en ny Software å kjenne, som kan spare bedriften for tusenvis av kroner.

3. Rot på skrivebordet: Kun toppsjefer kan slippe unna med et tomt skrivebord. For oss andre ser det ut som om vi ikke jobber nok. Lag store hauger med papirer. Andre kan ikke se forskjell på siste års oppgaver, og de du skal rekke i dag; det er mengden, som teller.

4. Telefonsvarer: Besvar aldri telefonen, men la den gå på svareren. Hvis noen ringer deg, er det fordi de vil ha deg til å utføre en oppgave. Sorter alle oppkallene dine, og hvis noe høres ut som om det innebærer jobbing, da ring først tilbake i lunsjpausen, der du vet at den andre ikke er på kontoret sitt.

5. Se utålmodig og irritert ut: Når du ser utålmodig og irritert ut gir du inntrykk av å ha travelt.

6. Gå sent hjem fra jobben: Især hvis sjefen er til stedes, er det en god ide å gå sent hjem. Sørg for å gå forbi sjefens kontor på veien ut og send viktige e-poster på merkelige tidspunkter.

7. Sukk: Øv deg i å sukke tungt når det er mange kollegaer rundt deg for å gi inntrykk av at du er under hardt press.

8. Store hauger: Det er ikke nok bare å ha store stabler av papir liggende på skrivebordet. Møbler hele kontoret med store hauger med bøker – tykke computermanualer er best.

9. Øk ditt ordforråd: Les noen computermagasiner og sjekk ut noen produktnyheter. Bruk glosene rundhandet, når du prater med sjefen. Husk han trenger ikke å skjønne hva du sier, bare det høres imponerende ut.

10. Og viktigst av alt: Send ikke denne listen videre til sjefen ved en feil!

Har du en morsom historie eller en god vits?
MetalSupply.no oppfordrer alle våre lesere til å sende inn morsomme - gjerne bransjerelaterte historier - og innslag til redaksjonen.

Tips oss via e-post og skriv "Ukas vits" i emnefeltet. Blir ditt bidrag valgt ut, kommer det med i mandagens nyhetsbrev sammen med ditt navn og link til bedriften din.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095