23948sdkhjf

Debutant på nord Europas største landbruksmesse

For første gang deltar RMIG på messen "Agromek" for å vise frem diverse produkter innenfor perforerte metall og strekkmetall som brukes i jordbruksindustrien.
- Agromek gir oss en unik anledning til å vise frem våre produkter til danske og utenlandske kunder. Vi produserer en rekke forskjellige produkter til behandling av korn og frø. Vi fremstiller korntørkeplater, Trieurplater og soldplater til blant annet hammermøller” forteller Jesper Stege, Key Account Manager hos RMIG.

Nord Europas største landbruksmesse, Agromek, arrangeres i perioden 25. – 28. november på MCH Messecenter Herning i Danmark.
På Agromek presenterer utstillerne de siste produkt-nyheter med alt fra traktorer og jordbruksmaskiner til utstyr for driftsbyggningner m.m. Messen er derfor et viktig møtested for jordbruksindustrien, dens leverandører, kunder og samarbeidspartnere.

RMIG er verdens største produsent og leverandør av perforert metall. Selskapet har produksjonsenheter og salgskontorer over hele Europa og mer enn ett hundrede års erfaring i perforeringsindustrien.


Du finner RMIG på Stand nr 3104 i Hall D.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078