23948sdkhjf

Restrukturering i Havyard

Datterselskaper endrer navn til Havyard MMC.
Havyard Group opplyser at datterselskapene Havyard MMC Fish Handling og Havyard MMC Refrigeration fusjoneres inn i morselskapet Havyard Fish Handling & Refrigeration AS.

Morselskapet skifter samtidig navn til Havyard MMC AS.

Administrerende direktør i Havyard MMC, Roar Stenersen, forventer god effekt av fusjonen og de påfølgende omorganiseringene:

– Etter at MMC ble oppkjøpt av Havyard har vi hatt en pågående prosess med å legge til rette for strømlinjeformet produktutvikling, produksjon og prosjektgjennomføring for å levere produkt med topp kvalitet til rett tid til våre kunder, sier Stenersen og fortsetter:

- Dette har vi nå god gang i og ser nå på ytterligere tiltak for å effektivisere, redusere kostnader og øke vår konkurransekraft. Selskapsstrukturen vi «arvet» fra da MMC var et selvstendig selskap er ikke det mest optimale når vi i dag er en del av et større konsern. Ved å fusjonere datterselskapene inn i morselskapet unngår vi dobbeltfunksjoner og får en administrasjon som kan gi bedre støtte til prosjektorganisasjonen vår med lavere ressursbruk.Vi får fokus på våre verdiskapende aktiviteter, sier Stenersen.

Fusjonen vil være gjennomført fra 1.1.2015.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078