23948sdkhjf

Rekordkontrakt for Uptime International.

Ålesund-bedriften skal levere tre aktive bevegelses kompenserte landganger
Uptime International har inngått kontrakter med MAC Offshore Dubai og verftet Fujian Mawei Shipyard Kina for levering av tre aktive bevegelses kompensert landganger, melder Uptime International.

For å sikre personell tilgang, har skipene blitt oppgradert med bevegelses kompensert landganger som, under dårlig vær, vil øke muligheten for å koble til offshoreinstallasjoner.

Den første av disse tre landganger vil bli montert tidlig 2015 på deres tredje Compact Semi Sub (delvis nedsenkbare plattformskip) designet av STX.

De neste to gangveiene vil bli montert på to nye hotellskip som skal bygges i 2015/2016.

- Kombinasjonen av MAC, CSS fartøyenes stabile plattform, og Uptime bevegelses kompenserte landgang, vil skape et meget trygt og sikkert miljø for overføring av offshorepersonell, redusere nedetid og øke produktiviteten, heter det videre i pressemeldingen.

Uptime International leverte også en aktiv bevegelse kompensert landgang til MAC Offshore Dubai og Fujian Mawei Shipyard i fjor. Denne ble montert på deres andre Compact Semi Sub, som snart vil være i charter for Shell Brunei.

- Dette er den største kontrakten for Uptime International så langt, og i lys av det faktum at MAC Offshore er et svært innovativt selskap, er det en tillitserklæring for Uptime internasjonal å bli valgt som leverandør av deres ”walk to work” løsning sier Salgs & Markedsdirektør Svein Ove Haugen.





Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093