23948sdkhjf

Havyard ringer med bjella

I går ble Havyard Group notert på Oslo Børs og konsernsjef Geir Johan Bakke ringte i bjella for å markere noteringen
Havyard-aksjen var i handel fra kl 9 på Oslo Børs i går og kl 13 ringte konsernsjef Geir Johan Bakke i bjella som tradisjonen tilsier.

For konsernsjefen betyr børsnoteringen på kort sikt større oppmerksomhet fra mange flere interessenter, spesielt nye eiere.

- I Havyard har vi alltid hatt et langsiktig perspektiv og jobbet målrettet med å bygge et konkurransedyktig internasjonalt skipsteknologikonsern, sier konsernsjef Bakke og fortsetter:

- Havila Holding har vært en fantastisk eier som har gitt oss støtte og mulighet til å utvikle oss fra et lokalt skipsverft til et internasjonalt anerkjent merkenavn innen skipsutstyr, skipsdesign, og skipsbygging. Som majoritetsaksjonær vil de fortatt være med å prege oss videre, men vi har nå fått en rekke nye interessenter å forholde oss til. Dette gir både utfordringer og muligheter og vi ser positivt på å fortsette å bygge langsiktige verdier for alle våre interessenter, det være egne ansatte, kunder eller våre eiere, avslutter en optimistisk konsernsjef Geir Johan Bakke.

- Jeg ser fram til å samarbeide med styret og selskapets ledelse for å skape trygge og lønnsomme arbeidsplasser, sier Havyards nye styreformann Bård Mikkelsen som også var til stede ved den tradisjonsrike ringingen i bjella som markerte at Havyard Group nå er på børs.

I generalforsamlingen til Havyard Group ASA i år ble det vedtatt at Bård Mikkelsen blir ny styreformann fra tidspunktet for børsnotering.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08