23948sdkhjf

Bergen Group Services tildelt rammekontrakt fra Forsvaret

Bergen Group Services er tildelt rammeavtaler fra Forsvarets Logistikk-organisasjon innenfor totalt åtte ulike fagdisipliner knyttet til service- og vedlikehold på Forsvarets fartøyer.
På fire av disse fagdisiplinene er det inngått rammeavtale der Bergen Group har status som nr. 1 leverandør, skriver Bergen Group i en børsmelding.

Rammekontraktene har alle en lengde på 2 år med opsjon på forlengelse i 1 + 1 år, og forventes å kunne gi en omsetning på 10-15 millioner kroner de to første årene.

Bergen Group har over lang tid arbeidet målrettet med å videreutvikle konsernets kompetanse og kapasitet på gjennomføringen av komplekse maritime prosjekter.

Dette innebærer også et dedikert fokus på å styrke de ulike fagdisiplinene i
konsernet. Rammekontrakten med Forsvaret vurderes som viktig for å kunne opprettholde en kontinuerlig kompetanseutvikling.

Bergen Group Services, som er et heleid datterselskap av Bergen Group,
har i dag ca 150 tilsatte. Selskapet har ansvaret for konsernets tjenestetilbud innenfor maritim service. Aktiviteten har i dag hovedbase på Laksevåg i Bergen, men vil på sikt samlokalisere mye av aktiviteten med konsernets øvrige aktiviteter på Hanøytangen på Askøy. Selskapet ble tidligere dette kvartalet tildelt en 4-årig rammekontrakt med Forsvaret på vedlikeholds- og servicearbeid knyttet til Forsvarets MTU-motorer.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094