23948sdkhjf

Lyngen Plast drar fordel av nasjonale miljøkrav

Lyngen Plast regner med at Kommune-Norges kommende kontroll av avløpsløsninger i Tromsø vil gi bedriften flust med oppgaver.
Daglig leder Tor-Steinar Solvang i Lyngen Plast konstaterer med tilfredshet at det går bedre enn på lenge for produsenten av høg-teknologiske tanker og rør i glassfiber, umettet polyester og vinylester.

Bedriften på Lyngseidet i Lyngen kommune kom ut av fjoråret med en omsetningsøkning på 1 million og et overskudd på rundt 1,4 millioner kroner, skriver framtidinord.no.

Positiv utvikling
Et av de forretningsområdene som Tor-Steinar Solvang har forventninger til i det kommende året er avløpsløsninger.

Lyngen Plast regner nemlig med at Kommune-Norges kommende kontroll av avløpsløsninger vil utløse 3000 pålegg til private bare i Tromsø. Dette vil i følge Tor-Steinar Solvang gi bedriften flust med oppgaver.

Solvang sier til framtidinord.no at Lyngen Plast trolig kommer til å levere 60-70 prosent av plasttankene. Dette utgjør 30 millioner kroner fordelt over fire år.

- Andre kommuner vil følge opp hva som skjer i Tromsø. Når anleggene i Lyngen er kontrollert, vil det gi oss produksjon i flerre måneder, sier Tor-Steinar Solvang.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.5