23948sdkhjf

Strømmen Dreieverksted AS blir miljøsertifisert

Strømmen Dreieverksted mottar bevis for at bedriften er et Miljøfyrtårn.
– Dere skal være veldig stolte av hva dere nå har fått til. Jeg tror dette kommer til å øke anseelsen for selskapet. Jeg er klar over at det er en omfattende prosess å bli godkjent som Miljøfyrtårn. Dette er godt jobbet av alle dere som har vært med i sertifiseringen, sa Skedsmo-ordfører Flæten, da han rett før jul delte ut diplomet til en blid og fornøyd administrerende direktør Anders Omsted ved det mekaniske verkstedet på Strømmen.

For å bli sertifisert har Strømmen Dreieverksted dokumentert måloppnåelse på over 70 konkrete punkter. De er sertifisert etter krav til mekanisk industri, i tillegg til generelle krav. Kravene stilles innenfor HMS og internkontroll, arbeidsmiljø, innkjøp og material-bruk, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk.


Positivt
Administrerende direktør Anders Omsted understreket etterfølgende at det er mange i bedriften som har deltatt i prosessen, og dermed mange som skal takkes.

– Dette har vi opplevd som et veldig positivt prosjekt, sa Omsted.

Miljøfyrtårn:
Miljøfyrtårn er en nasjonal sertifiseringsordning for å skape miljøvennlig drift og en tydelig miljøprofil. Ordningen støttes og anbefales av Miljøverndepartementet. Andre partnere er konsulenter, sertifisører, kommuner, fylkeskommuner, stat og næringslivsorganisasjoner, som NHO, HSH, LO, KS med fler. Både private og offentlige virksomheter kan bli miljøfyrtårn. I Skedsmo kommune ligger alt til rette for at også private virksomheter kan bli miljøfyrtårn. Sertifikatet gjelder for tre år, og må deretter fornyes.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094