23948sdkhjf

Nyutviklet magnetventil skal øke konkurranseevne

Hexagon Lincoln har nylig inngått en avtale med OMB Saleri om å lansere en nyutviklet magnetventil som vil øke hastigheten på fyllingen av CNG
Den nylanserte Miami-ventilen fra OMB Saleri er et resultat av samarbeidet med Hexagon Lincoln for å kunne tilby den første magnetventilløsningen som adresserer de spesielle behovene til naturgassdrevne nyttekjøretøy i Nord-Amerika.

Tidligere ble elektriske ventiler ikke ansett som levedyktige for dette markedet på grunn av sylindervolum og fyllehastighet. Med den nye ventilen, vil fyllehastigheten ikke bli negativt påvirket av den ekstra sikkerheten som den elektriske magnetventilen gir.

- Naturgassdrevne klasse 8-kjøretøy har særskilte krav. Stor lagringskapasitet og rask fylling er avgjørende i dette markedet, og det er nettopp på disse områdene at OMB Miami ventilen skiller seg ut. Tradisjonelt har naturgass lavere fyllehastighet enn flytende drivstoff. Den nye ventilen bidrar til å forbedre ytelsen på fyllingen av komprimert naturgass og samtidig gi en sikkerhetsfordel fremfor manuelle ventiler, sier Chet Dawes, Vice President - CNG Automotive Products ved Hexagon Lincoln.

Det amerikanske markedet for tunge kjøretøy som går på naturgass, er for øyeblikket i sterk, bærekraftig vekst, og det forventes at denne trenden fortsetter etter hvert som stadig flere kraftige naturgassmotorer kommer på markedet. OMB Saleri, S.p.A. er en ledende leverandør av ventiler og maskinvare til bilprodusenter.

Hexagon Lincolns TUFFSHELL(TM)-tanker har lav vekt og bransjens største lagringskapasitet, som betyr at trailerne kan kjøre lengre strekninger mellom hver tanking uten at det går ut over lastekapasiteten eller hjulavstanden. Denne nye serien med 26 tommers drivstofftanker som selskapet lanserte i januar, er markedets største Type 4-tanker for naturgasskjøretøy. De lette beholderne består utelukkende av kompositt, og brukes som drivstofftanker for naturgassdrevne klasse 8-trailere. Kombinert med OMB Miami elektriske ventil, vil denne løsningen møte bransjens mål for både sikkerhet og ytelse for klasse 8-kjøretøyene.

Den nye magnetventilteknologien vil bli presentert for første gang av Hexagon Lincoln ved Natural Gas Conference & Expo i Atlanta denne uken.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078