23948sdkhjf

Nytt om navn: Morten Thorkildsen blir ny administrerende direktør i Rejlers i Norge

11. november overtar den tidligere IBM-sjef Morten Thorkildsen stillingen som president for Rejlers i Norge.
Etter å ha ledet en av de største IT- selskapene i Norge ser Morten Thorkildsen nå frem til å jobbe med teknisk konsulentvirksomhet fra et annet perspektiv.

- Det blir spennende å samle Rejlers virksomhet i Norge under ett tak og lede utviklingen videre. Vi har en jobb å gjøre for å etablere og utvikle Rejlers til å bli en viktig teknisk konsulent i det norske markedet. Jeg liker Rejlers verdier og de menneskene jeg har møtt har vært avgjørende for mitt valg av ny arbeidsplass, sier Morten Thorkildsen.

Rejlers har eksistert i Norge siden 2009. I dag består virksomheten av flere konsulentfirma - nå samlet under en felles norsk ledelse.

Et nordisk perspektiv
- Morten har lang erfaring som sjef for et teknologiselskap i et internasjonalt marked. Han er også vant til å se på kunder og selskaper ut i fra et nordisk perspektiv. Det tror jeg Rejlers vil få stor nytte av i fremtiden, sier Rejlers administrerende direktør Eva Nygren.

Morten Thorkildsen har lang fartstid fra IT-bransjen blant annet som president for IBM Norge.

Han er direktør for Den Norske Dataforening og i 2006 ble kåret til beste IT- manager.

Rejlers er en av Skandinavias største rådgivende ingeniørfirma. 1600 ansatte arbeider med prosjekter i bygg og eiendom, energi, industri og infrastruktur. Rejlser er representert 70 forskjellige steder i Sverige, Finland, Norge og Russland. Rejlers omsetning var i fjor på ca 1,3 milliarder svenske kroner.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094