23948sdkhjf

OTD 2013: - Gir bra utbytte

For Lesjöfors gir deltakelsen på OTD en del nye kunder i offshorebransjen.
Fjærspesialisten Lesjöfors har jobbet mot offshore-bransjen i snart tjue år og det passer virksomhet fint, fordi man har lært seg å behandle al dokumentasjon og å innfri alle krav som er i den bransjen.

Kanskje derfor kommer kundene både nye og gamle forbi standen deres rett som det er. Da metalsupply.no var forbi bare noen timer etter OTD var begynt hadde det allerede vært en del potensielle nye kunder innom for en prat med Lesjöfors.

- En del av dem som har vært innom er i starten på nye prosjekter – som vi vet vil komme til å kontakte oss etter messen, sier administrerende direktør i Lesjöfors, Erik Kolsrud Aas.

Spesialproduserer tallerkenfjærer
Lesjöfors er spesialister på fjærer av forskjellig slag. Blant annet tallerkenfjærer som er spesielt godt egnet for offshorebruk. De benyttes der det ofte er liten plass, og samtidig bruk for mye styrke. Og nettopp tallerkenfjærene har fått hedersplassen på årets stand.

Lesjöfors lager for tiden flere hundre forskjellig tilpassete tallerkenfjærer, der det er spesielle krav til styrke, geometri osv.

- Når en selger til olje- og gassindustrien er det meste bare spesialproduserte fjærer, forklarer Erik Kolsrud Aas.

Vil være med fra begynnelsen
Lesjöfors deltok også på OTD i Bergen i fjor, hvor de knyttet en del kontakter og møtte mange eksisterende kunder.I etterkant av messen ble Lesjöfors involvert i en god del prosjekter i olje- og gassindustrien hvor det anvendes fjærer.

Erik Kolsrud Aas forventer og håper det samme kommer til å skje i år.

- Det er jo avanserte programmer med høy teknisk kompleksitet som vi gjerne vil være med i fra begynnelsen, hvor Lesjöfors kan gi tekniske råd og være behjelpelig med avanserte beregninger, sier han

Kolsrud Aas roser i øvrig OTD-messen for å være veldig bra arrangert.

Du finner Lesjöfors på stand 3708 i hall C

Lesjöfors ble etablert i 1952. Selskapet er representert i 7 land med 18 egne fabrikker.





Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125