23948sdkhjf

Vil selge installasjon- og kraftvirksomheten i Sverige

Goodtech ASA skriver en intensjonsavtale med Bravida Holding AB hvor Bravida har til intensjon å kjøpe alle aksjene i Goodtech Interessenter AB.
Goodtech Interessenter AB er holdingselskapet for forretningsområdene Projects and Services, Process, Automation og Infra, hvor alle virksomhetene er lokalisert i Sverige.

Intensjonsavtalen omfatter virksomheter som i sum omsatte for 1.520 millioner kroner
i 2012. Virksomhetene har ca 1.100 ansatte.

En gjennomføring av transaksjonen er betinget av flere forhold, blant annet positivt utfall av due dilligence, enighet om endelig kjøp / salgsavtale og godkjennelse fra generalforsamling i Goodtech som er forventet avholdt i november 2013. Det kan ikke garanteres at det vil iverksettes eller gjennomføres en transaksjon i tilknytning til ovennevnte.

Goodtech vil avvente videre utvikling og klargjøring før ytterligere informasjon vil bli annonsert.

Goodtechs forretningsområder
Som resultat av en eventuell gjennomføring av dette salget vil det fremtidige Goodtech bestå av forretningsområdene Projects and Services (Norge), Solutions, Environment og Products, som vil fortsette å levere, installere og yte tjenester innen automatisering, industriell IT, industriteknikk, produksjonslinjer og miljøløsninger. Goodtech har allerede påbegynt en strategisk prosess for utvikling av vekstplaner for alle dagens forretninger. Dette ligger til grunn for vekstambisjonene i både gjenværende og eventuelt solgt virksomhet.

Tentativ salgsverdi
Goodtech og Bravida har tentativt avtalt en selskapsverdi for Goodtech Interessenter på 417,5 millioner.kroner. Kjøpsprisen vil være gjenstand for forhandlinger og justeringer blant annet for faktisk nettogjeld som overtas i transaksjonen, skriver Goodtech i en børsmelding.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078