23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Schneider Electric har utvidet omfanget av Wonderware Recipe Manager Plus

Den nye versjonen har et forbedret webgrensesnitt for brukerne.

Den nye versjonen fra Schneider Electric har et forbedret webgrensesnitt for brukerne, med sterkere ledelsesfunksjonalitet, inkludert konfigurerbar rollebasert sikkerhet, automatisk versjonskontroll for enheter, godkjenninger, elektroniske signaturer og elektronisk endrings- og eksekveringshistorikk. Life Sciences-produsenter møter utfordringen med å ta i bruk papirløse løsninger og samtidig oppfylle kravene til overholdelse av forskrifter, som f.eks. FDA 21 CFR Part 11 eller GMP (Eudralex volume 4 Annex 11). Wonderware Recipe Manager Plus strømlinjer enkelt denne prosessen med konfigurasjon i forhold til krav om Done By / Check By-signatur samt håndheving av merknader for reseptadministrasjon og gjennomføringshandlinger. Det rollebaserte sikkerhetssystemet er forbedret for å inkludere nye tillatelser for signaturhandlinger; rapportmaler gir tilgang til nye elektroniske registre med endrings- og eksekveringshistorikk.

Wonderware Recipe Manager Plus er en applikasjon med produsentnøytralt automasjonssystem for reseptadministrasjon og utførelse, og fungerer derfor godt innenfor forskjellige automasjonssystemmiljøer. Applikasjonen kan implementeres som en overliggende løsning uten noen form for “rip-and-replace” av eksisterende utstyr, og gir derfor raskere tilføring av verdi. To alternativer for reseptadministrasjon tilbys:

Formula Management – med administrasjon av oppsettparametere som typisk brukes ved produksjon av en spesifikk produktvariant ved å laste ned parameterverdier for produktformuleringen til produksjonsutstyrets styringssystem

Recipe Management – med prosedyreadministrasjon i tillegg til funksjonalitet for formuleringsadministrasjon, og har resepteksekveringsadministrasjon for automatisert produksjonsutstyr; eksekvering av reseptprosedyrer håndteres gjennom utveksling av kommandoer og statusinformasjon med et eller flere utstyrskontrollsystemer.

OPC UA eller integrering med Wonderware System Platform tilbys for integrasjon med de fleste styringssystemer for produksjonsutstyr. Tilkoblinger til Vijeo Citect er også tilgjengelig.

“Wonderware Recipe Manager Plus har kapasitet for tilkobling til et hvert, eller flere, styrings- og automasjonssystemer allerede på produksjonsgulvet. Fordi dette er en "open-system"-løsning kan produsentene strømlinje antall systemer og applikasjoner som brukes til reseptadministrasjon på tvers av produksjonslinjer og anlegg, noe som bidrar til å akselerere introduksjon av nye produkter,” sier Michael Schwarz, Software Product Marketing Manager hos Schneider Electric.

Les mer om Schneider Electrics industriløsninger her

Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.046