23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nye Wibe kabelstiger for tunneler fra Schneider Electric

Wibe kabelstiger KHZSP85 er utviklet for tunneler og andre tøffe miljøer. Materialer av ypperlig kvalitet gir høy korrosjonsmotstand og lang levetid.

Schneider Electric lanserer en ny serie kabelstiger, KHZSP 85 Cable Support System, som er blitt utviklet for bruk i tuneller og andre tøffe miljøer.

Høy kvalitet – Motstandsdyktige stiger
De velkjente Wibe kabelstigene fra Schneider Electric - et komplett system av toppkvalitet for forlegging av kraft-, data- og kontrollkabler - har nå blitt ytterligere forbedret med fokus på monteringsvennlighet, bæreevne, sikkerhet og levetid i krevende omgivelser. Resultatet av utviklingen er det nye Wibe KHZSP 85 kabelstigesystemet, som er produsert i materialer som passer for tunneler og andre tøffe miljøer. Wibe KHZSP 85 yter utmerket mekanisk motstand og tillater høy arbeidsbelastning.

Komplett utvalg – Rask og lett montasje
Velg blant et komplett utvalg av stiger og tilbehør for installasjoner som er montert på vegg, gulv og tak. Tilbehør som svinger, vertikal bøy, reduksjonssoner, osv. skjøtes til stigelengder raskt og sikkert med egnet skjøt. En skjøt passer de fleste typer stiger. Dette reduserer antallet skjøtreferanser til et minimum. Redusert antall montasje-/skjøtedeler resulterer i redusert installasjonstid.

Oppfyller alle sikkerhetskravene for installasjon og kabler.
Wibe KHZSP 85 kabelstiger er i samsvar med internasjonale kvalitetsstandarder: IEC 61537, UNE EN 50102, UNE EN ISO 9227, DIN 4102-12 for brannmotstand E90.
De er sertifisert av Det Norske Veritas og UL.

For mer informasjon
Se Wibe KHZSP85 produktsidene.

Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.141