23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

En ny serie med roboter fra KUKA

KR Cybertech, framtidens håndtering og maskinbetjeningsrobot er her.

KR Cybertech, en ny serie med roboter fra KUKA, slank og smidig, med maksimal ytelse. Gjennom lengre rekkevidde utvider KUKA sin portefølje innen maskinbetjening og skaper en av verdens mest omfattende produktserier i denne kategorien. KR Cybertech sin hastighet, nøyaktighet og kompakthet skaper fleksibilitet for krevende applikasjoner som håndtering, bearbeiding og sveising. Cybertech serien omfatter håndtering vekter fra 8-22 kg og har en rekkevidde fra 1610mm til 2100mm

Automatisert maskinbetjening og sveising i trange rom er oppgaver som stiller ekstreme krav til industriroboter. Ikke bare må de arbeide nøyaktig og presist, men de trenger også fart og smidighet for å øke produktiviteten - spesielt på produksjon eller bearbeiding av små deler og produkter. KR Cyber Tech-serien er designet for å møte disse kravene bedre enn den tradisjonelle løsningen med bruk av større roboter. Større roboter har også god presisjoner, men mangler fleksibilitet i sine bevegelser.

Cybertech skiller seg ut med sin strømlinjeformede design og minimal med forstyrrende konturer, dette gjør det mulig å operere med maksimal allsidighet og fleksibilitet. I forhold til andre industriroboter som er tilgjengelig på markedet, har KR Cyber nesten utallige kombinasjoner av konfigurasjoner.

KR Cybetech kan installeres i alle vinkler 360 grader.

 

KUKA Nordic Norway
Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Oslo
Norge
Org. nr.: NO984735200

Kontaktperson

Send til en kollega

0.141