23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Reparasjon og service på sylindere og akkumulatorer

SERVI i Rissa har lang erfaring med reparasjon og service på alle typer sylindere, stempel- og blæreakkumulatorer og hydrauliske dempere mm.

Vi maskinerer og honer sylinderrør og re-behandler stempelstenger, samt foretar ønskede oppgraderinger og forbedringer på eksisterende produkter. Vi kan utføre designforandringer med nye tekniske beregninger, samt oppdatere tegninger og dokumentasjon.

Etter en overhaling ved fabrikken i Rissa, tilbyr vi ny garanti på produktet. Mindre serviceoppdrag som inspeksjoner og enkle pakningsbytter, utfører vi også ved våre øvrige 6 serviceverksteder - samt på site (hos kunde) om mulig.

Vi har vi et stort reservedelslager av komponenter, samt tetninger til våre sylinder- og akkumulatorprodukter. Dette sikrer rask service på produktene.

TOPP MODERNE MASKINPARK
Norges største maskinpark med topp moderne fasiliteter for produksjon, honing, samt øvrig service på sylindere og akkumulatorer. 

Vi tar alle sylindere fra Ø20 mm til Ø1500 mm lengder opp til 20.000mm. Ved overhaling av større sylindere, er honing standard prosedyre!

Ingen sylinder for liten – ingen for stor for Servi....



Servi AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Ski
Norge
Org. nr.: NO936370446

Kontaktperson

BV
Babis Vaxevanidis
Avdelingsleder Kundeservice
+47 64979789 post@servi.no

Send til en kollega

0.047