23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Norsk Stålforbund har inngått avtale med Eneas

Gir medlemmer av Stålforbundet betydelige besparelser

Avtalen som Norsk Stålforbund har inngått med Eneas gir medlemmer av Stålforbundet betydelige besparelser. Med ca. 25,000 bedriftskunder og et årlig strømforbruk på 1,8 milliarder kWh, samt 20 års erfaring fra det nordiske kraftmarkedet, har Eneas tyngde og kompetanse til å oppnå betydelige besparelser for våre medlemmer.

I løpet av de siste 10 årene har Eneas revidert energifakturaene til 27% av Stålforbundets medlemmer. I 37% av tilfellene har Eneas avdekket vesentlige feil på medlemmets energikostnader. Dette er 85% høyere enn for norsk industri generelt. Ved feil har utfallet av revisjonen ført til en gjennomsnittlig refusjon til medlemmet på over 90.000 kroner. I tillegg kommer fremtidig besparelse.

Om revisjonstjenesten

  • Medlemmet gir Eneas fullmakt til å innhente informasjon fra nett- og kraftleverandør samt fra aktuelle instanser.
  • Eneas påtar seg å revidere det innhentede materialet og om mulig søke refusjon fra aktuell Leverandør. Eneas påser at Leverandøren krediterer Medlemmets tilgodehavende.
  • Medlemmene vil gjøre individuelle avtaler med Eneas med denne avtales betingelser.

Norsk Stålforbund har fremforhandlet en unik avtale der medlemmet beholder 60% av refundert/korrigert beløp (mot normalt 50%), samt beholder all fremtidig besparelse selv.

For alle andre tjenester fra Eneaskonsernet tilbys Medlemmene en rabatt på minimum 20% på honoraret. For eksisterende kunder av Eneas vil dette bety 20% rabatt på neste års honorar.

Norsk Stålforbunds kontaktperson i Eneas:
Kyrre Lind-Isaksen, Head of Sales
M: 934 67 554
E: kyrre.lind-isaksen@eneas.no
www.eneasnett.no

Les mer her >>

Norsk Stålforbund
Møllergata 8
0179 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

KM
Kjetil Myhre
Daglig leder
+47 41021598 post@stalforbund.com

Send til en kollega

0.063