23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Julens nyheter hos Hydroscand

I løpet av høsten og julen er det lagt opp flere nye produkter i sortimentet. Trenger du noe som ikke er blant nyhetene? Alle produktene våre ligger Hydropedia, produktkatalogen på nett.

FÒRINGSRØR TIL HAVBRUKSBRANSJEN
Siste nyhet innen produkter for havbruksbransjen er 1960-00; et antistatisk fòringsrør i slitesterkt PE-materiale.

Røret fås i to ulike lengder og produseres med to elektriske ledende striper som sørger for at evt. elektrisk ladning som måtte oppstå blir ledet til jord. En ledende stripe på hver side av røret sikrer alltid kontakt med sjøen og kontinuerlig elektrisk utlading.

CAMLOCK MED NEDSLIPT KANT
For å beskytte fisken ved transport gjennom slangen, lanserer nå Hydroscand Camlock kuplinger med nedslipt kant. Kuplingene finnes i materialene aluminium og AISI 316. Se vårt utvalg i Hydropedia.

PROMAN BESKYTTELSESSLANGE
Proman, 1425-90, er en beskyttelsesslange brukt utenpå slanger. Slangen veier lite, har lav friksjon innvendig, tar liten plass og har meget god slitestyrke. Slangen er olje- og kjemikaliebestandig og har god UV bestandighet.

NYE PREMIUM VINTERHANSKER
Hold varmen med våre nye vinterhansker. Denne myke hansken er laget i softshellmateriale og grovkornet geiteskinn. Hansken er forèt samt vind- og vannavvisende. Les mer i HydroPedia

HURTIGTØRKENDE LIM I NY FORPAKNING
5 grams hurtigtørkende lim for rask liming av metall, plastikk og gummi. Tørker fort. Se 5660-70-79 i Hydropedia på vår hjemmeside.

ORFS
Ny slangekupling! 4291-28 er en 90° kupling som kan leveres med ulik dimensjon og høyde.

SPYLERØR MED LÅSEKRAN
Spylerør med låsekran i kromatisert messing er lagt opp i HydroPedia. Se mer produktinformasjon om 5068-00 på vår hjemmeside.

 

Hydroscand AS
Jeksleveien 100
2016 Frogner
Sørum
Norge
Org. nr.: NO915322506

Send til en kollega

0.081