23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny kommunikasjonsprotokoll for alle enheter i serien-JUMO TYA 203 Ekspanderer

JUMO`s Power Control -serie blir supplert med den nye TYA 203, en fullverdig tre-fase Power Controller. Dette muligjør aktivering av tre-fase belastninger i et tre-fasenett med alle driftsmodulene og samtidig kan påvise en delevis belastningsfeil.

 
JUMO`s Power Control -serie blir supplert med den nye TYA 203, en fullverdig tre-fase Power Controller.
Dette muligjør aktivering av tre-fase belastninger i et tre-fasenett med alle driftsmodulene og samtidig kan påvise en delevis belastningsfeil. Et typisk bruksområde for den nye TYA 203 Power Controlleren er for de som produserer ovner, her er ofte temperaturen 1400 °C og høyere.
Silisiumkarbid og molybdendisilicide benyttes i disse miljøene som varmeelementer.
Begge disse materialene har spesielle elektriske egenskaper som enkelt kan styres med JUMO TYA Power Controller.
En annen fordel er funksjonen "Teach-in", denne funksjonen gjør at alarmgrenseverdiene for påvisning av deleblastningsfeil blir satt automatisk. Den sykliske kalibreringen sikrer en permanent og nøyaktig deteksjon av en eventuell belastningsvikt selv om spesifikasjonene av varmeelementet endres.

TYA 203-serien er tilgjengelig fra 20 til 250A og opp til 500 V spenning.
I tillegg til dette vil alle JUMO`s Power Controlstyringer bli utstyrt med en ny Ethernet-basert kommunikasjonsprotokoll. Det nye grensesnittet gir mulighet mer data på kortere tid. Dette gjør det også mulig med en konstant overføring av prosessdata som for eksempel: Belastningsstrøm, belastningsspenning, og impedans.

Utover dette er spesifikasjonene på energiforbruk og diagnosefunksjoner som nettspenningsvariasjoner delvis belastningssvikt og overoppheting også evaluert.
Den faktiske grensesnittkapasiteten gjør at flere Power Controller kan synkroniseres i kombinasjon med JUMO mTRON T automasjonsystemet. I tillegg forvalter den også laststrømmer.
Systemet fastslår det totale utfallet av prosessen og reguleres individuelt av Power Controllene for å forhindre at systemet overskrider de forhåndsdefinerte strømgrenser.
Dette gjør at man unngår uforutsette kraftkostnader.

JUMO AS
Storgata 4 A
1767 Halden
Oslo
Norge
Org. nr.: NO984157789

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047