23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Servi AS har inngått ny 4-års rammeavtale med Tradebroker

Servi er svært stolt av å bli valgt som leverandør til Tradebrokers medlemmer - for 4 nye år!

I konkurranse med en rekke andre potensielle leverandører av "Power and Motion Control", ble SERVI på nytt valgt som leverandør til Innkjøpsorganisasjonen Tradebroker. Det var med bakgrunn i vårt omfattende produktsortiment, kompetanse og tilgjengelighet at vi ble plukket ut. Servi er ledende produsent av hydraulikk og totalleverandør av "Power and Motion Control" - og har 8 avdelinger i Norge,

Avtalen gjelder følgende produktområder:

Kjøp av Hydraulikk, Pneumatikk, Vakuumteknikk, Glidelager, Prøveutstyr, Oljeanalyser,  samt Service og forebyggende Vedlikehold innen disse produktområdene.

Innkjøpsorganisasjonen Tradebroker jobber på vegne av mange ledende industriselskaper i Norge. "Vi ser et stort potensiale i Tradebrokers medlemsbedrifter, og vi gleder oss til å utveksle ytterligere erfaring og kunnskap", sier Geir Skjørdal - Salgsansvarlig Ettermarked i Servi.

SERVI har mer enn 100 års erfaring med "Power and Motion Control"og kan tilby alt fra enkle til svært komplekse løsninger! 

Gjennom den nye avtalen vil SERVI ha mer fokus på forebyggende vedlikehold og håper å kunne være en foretrukken leverandør av servicetjenester: Tilstandskontroll, oljeanalyse, serviceavtaler, reparasjon og testing, 24/7 service mm. Vi ser fram til godt samarbeide og 4 produktive år!


Bildet viser fra høyre:
Terje Fagervik/Daglig leder Tradebroker, Øyvind Langvandsbråten/Avtaleansvarlige Tradebroker, Geir Skjørdal/Salgssjef ettermarked Servi AS


Servi AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Ski
Norge
Org. nr.: NO936370446

Kontaktperson

BV
Babis Vaxevanidis
Avdelingsleder Kundeservice
+47 64979789 post@servi.no

Send til en kollega

0.031