23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

JOHNFORD – Sterke maskiner til fornuftige priser

Ser du et behov for en ny cnc-dreiebenk eller et maskineringssenter om noen måneder, eller i løpet av 2017? I så fall vil vi svært gjerne få presentere en Johnford-løsning for deg.

I over 35 år har Johnford vært en av verdens ledende produsenter av verktøymaskiner. Kjent for sin kvalitet og eksepsjonelle fleksibilitet.

Johnfords verktøymaskiner har svært stabile og tunge fundament. Disse er støpt i egen fabrikk og  leverer uovertruffen stivhet og lang levetid. I hele det globale markedet er Johnfords CNC-maskiner kjent som driftssikre, kraftige arbeidshester, men de er også kjent som skreddersydde maskiner.

Johnfords store stolthet og flaggskip er maskineringssenteret SDMC 1100 x 3200 x 1400 - 2H. En portal-fresemaskin med doble bevegelige stendere, doble hoder og doble automatiske verktøyvekslere, med bevegelser: X = 11000 mm, Y 3200 mm, Z = 1400 mm.  Maskinen ble produsert etter bestilling fra en stor og velkjent aerospace-produsent i Frankrike.

 ABC Maskin AS har solgt Johnford siden 1989. I løpet av disse åra har vi levert, installert og vedlikeholdt et stort antall Johnford maskiner i Norge. Vår erfaring med Johnfords maskiner er svært god. Som nevnt er maskinene svært stabile og driftssikre, men i tillegg er de også prisgunstige. Dette er en kombinasjonen som har vært med på å opprettholde Johnford sin posisjons som en av verdens ledende maskinprodusenter.

Ser du et potensielt behov for en ny cnc-dreiebenk eller et maskineringssenter om noen måneder, eller i løpet av 2017? I så fall vil vi svært gjerne få presentere en mulig Johnford-løsning for deg. Ta kontakt med oss, på tlf. 35 91 51 20 eller firmapost@abc-maskin.no. Sammen finner vi den beste løsningen for ditt fremtidige maskineringsbehov!

Hele spekteret finner du på: http://www.johnford.com.tw

ABC-Maskin AS
Rødmyrlia 6
3735 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO933618099

Kontaktperson

HSR
H. Svennungsen Rinde
Daglig leder
firmapost@abc-maskin.no

Send til en kollega

0.047