23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

voestalpine på ONS

Siden våren 2007 har Böhler-Uddeholm vært en del av det internasjonale børsnoterte stålkonsernet voestalpine AG . For første gang stiller voestalpine AG ut i Norge med sine verker representert..

Böhler-Uddeholm AS er en mangeårig leverandør til norsk industri og konsentrerer seg i dag innenfor 3 kjernevirksomheter. Disse er verktøystål, olje, og gass komponenter og utstyr til anleggsbransjen.

Siden våren 2007 har Böhler-Uddeholm vært en del av det internasjonale børsnoterte stålkonsernet voestalpine AG som har sete i Linz, Østerrike. voestalpine AG er et globalt konsern med cirka 50 000 ansatte, 500 kontorer i 50 land og i alle 5 verdensdeler, samlet omsetning på 12 mrd. Euro. Voestalpine AG består av høyt spesialiserte foretak som produserer, foredler og videreutvikler høykvalitets stålprodukter.

Böhler-Uddeholm AS besitter en sterk og bred teknisk kompetanse, og mange av våre kunder opplever oss som viktige hjelpere for å utvikle de beste løsningene. Dette fokuset, og vår raskt voksende kundemasse gjør at vi opplever stor pågang og en stadig økende interesse for voestalpine`s produkter.

voestalpine AG er en svært solid og ekspansiv bedrift hvor det hele tiden investeres mye penger i forskning og utvikling for å kunne nå målet om å levere produkter, og løsninger som gir våre kunder et konkurransefortrinn. For tre år siden forandret bedriften navn fra Uddeholm AS til Böhler-Uddeholm AS, dette som en naturlig konsekvens av økt satsning på flere av konsernets produkter spesielt rettet mot olje & gass-markedet. For å styrke selskapet er det de siste år gjennomført en kraftig satsning innen olje og gass, og man kan derfor i dag tilby Norske og internasjonale selskaper lokale og globale løsninger.

Under årets ONS utstilling i Stavanger fra 29. august til 01. september vil voestalpine AG ha egen stand hvor noen av verkene som inngår i konsernet er tilstedeværende. Standen vil ha flere personer fra verkene innom i løpet av uken. Verkene man kan møte på vår stand 5060 i hall 5 er:

 

Böhler-Uddeholm AS ,Uddeholm AB, Böhler Bleche GmbH, Böhler Edelstahl GmbH, Buderus Edelstahl GmbH , voestalpine Böhler welding Nordic AB, og Böhler-Uddeholm UK.

Vi ønsker besøkende hjertelig velkommen til vår stand 5060 i hall 5.

 

 

 

 

 

voestalpine High Performance Metals Norway AS
Jernkroken 18
0976 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO919368624

Send til en kollega

0.031