23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Din online sertifikatløsning hos Dacapo!

Enkel – hurtig – smart – og en integrert del av Dacapos webshop.

Dacapo har for kort tid siden lansert en ny online sertifikatløsning på webshop.dacapo.com, som bl.a. gir deg mulighet for å få en bedre oversikt på dine sertifikater, ditt eget online bibliotek og flere forskjellige søkemuligheter. Det eneste som kreves er at du logger inn på Dacapos webshop.

” Enkel – hurtig – overskuelig – smart” er noen av de ord vi hører fra våre kunder når samtalen omhandler våre nye sertifikatløsning. I tillegg er den jo, som en integrert del av Dacapos webshop, rett ved hånden.

” Vi optimerer våre tjenester løpende, så vi hele tiden bringer ny verdi til samhandelen med våre kunder. Stillstand er ikke en del av vårt ordforråd”, uttaler Jesper Christensen, CFO hos Dacapo. ” Derfor er vår nye sertifikatløsning heller ikke bare en standardløsning med begrensede søkemuligheter, men en gjennomtenkt service, som gir kundene flere forskjellige muligheter”.

Utover å kunne søke med Dacapos vare- og ordrenummer har du i vår nye sertifikatløsning mulighet for å søke på både varebeskrivelse, batch-, charge- samt sertifikatnummer og sist men ikke minst med ditt eget referanse- og varenummer.

I tider hvor full sporbarhet er av stor betydning i blant annet næringsmiddelindustrien, gir Dacapos sertifikatløsning en enda større uoverskuelighet, da du til enhver tid kan se en liste over sertifikatene på alle de varer som du har bestilt hos oss – helt tilbake til 2010. Vi holder selvfølgelig styr på dem for deg, og du kan downloade dem igjen, hvis det er bruk for det.

Kort fortalt har du når du kjøper ditt rustfrie stål hos Dacapo tre muligheter for å motta dine sertifikater:

1. Ønsker du alltid å motta sertifikater sammen med dine ordrer, registrerer vi det og du vil motta dem på mail når dine varer er avsendt fra Dacapo.
2. Vi laster opp dine sertifikater til vår FTP-server. Her kan du selv med et logginn laste ned dine sertifikater. Sertifikatene vil være lagret med ditt ordre- og varenummer, og etter en definert periode vil de bli slettet fra FTP-serveren.
3. Du logger inn på vår webshop og laster ned ønskede sertifikater som beskrevet over og du har alltid ditt eget online bibliotek på sertifikatene.

Er Dacapos nye sertifikatløsning noe for deg, kan du logge på webshop.dacapo.com og prøve den. Har du ikke allerede et login til webshoppen, eller at du ønsker å benytte deg av en av de to andre muligheter, kan du kontakte våres salgsavdeling.

La oss sammen gjøre våre samhandel enda mer "easy to do business with"!

Dacapo Stainless AS
Hetlandsgaten 9,
Forum Jæren 8 etasje
4344 Bryne
Time
Norge
Org. nr.: NO993588296

Kontaktperson

JC
Jesper Christensen
CFO
jch@dacapo.com

Send til en kollega

0.047