23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Maskiner for de virkelig store og komplekse delene

I markeder som etterspør maskinering av stadig større deler, som ofte også er kompliserte, passer Weingärtners frese- og dreiesentre perfekt inn. Weingärtners mpmc har kapasitet for å maskinere deler på hele Ø 2000 mm, 25 meter og 80 tonn.

Deler på opp til Ø 2000 mm, 25 meter og 80 tonn maskineres med svært høy nøyaktighet

Weingärtners dreie- og fresesentre maskinerer med svært høy presisjon på svært store og komplekse deler. Modell mpmc tilbys i 6 størrelser fra 600 serien og opp til 2000. Det vil si dreiedia. fra Ø 600 til Ø 2000 mm og maskineringslengder fra 1 til 25 meter. Maskinene har kapasitet for arbeidsstykker fra 5,5 til 80 tonn.

Store og komplekse deler fullføres i ett enkelt oppsett
I tillegg til det universale dreie- og fresehodet har maskinen et omfattende utvalg av tilleggsutstyr. Maskinene er utstyrt for alle nødvendige bearbeidingsmetoder slik at maskineringen av komplekse deler kan fullføres i ett enkelt oppsett.
Den automatiske verktøyveksleren beveger seg på en uavhengig transportør bak tverrsøylen, på maskinens bakside. Denne opererer samtidig med maskineringsprosessen, slik at verktøybytte kan skje i alle posisjoner i lengderetningen.

Eget CAD/CAM program - weinCAD©
Weingärtner tilbyr skreddersydde løsninger for kundens spesifikke applikasjoner. I tillegg til maskinproduksjonen utvikler de nødvendig CAD/CAM software - weinCAD©.
SIEMENS 840D kontroll er enten automatisk generert via WeinCAD© eller manuelt programmert på maskinen. Diagnostikk-programmet CHECKitB4© sørger for maksimal ytelse og produktivitet.

Unike briller og ergonomisk utforming
Weingärtner er alene på markedet om å tilby en spesiell brille med unike egenskaper for mottak/holding og sentrering av arbeidsstykket. I tillegg er maskinen utformet med tanke på ergonomi, hvor operatøren kommer lett til for sjekk av arbeidsstykket.

50 år med maskinutvikling
Weingärtner feirer 50 år i 2016. Et halvt hundre år som suksessfull maskinprodusent skal ikke gå upåaktet hen. Nylig ble jubileet feiret med en stor maskinutstilling i egne lokaler i Østerrike.

8 av 10 maskiner solgt
10 store Weingärtner-maskiner ble demonstrert på utsillingen.
8 av disse var skreddersydde kundebestillinger.

2 maskiner klare for levering
2 stk. mpmc, Ø2000 mm x 11 meter, kap. for 60 tonn, en ny og en demomaskin, er klare for levering til potensielle kunder.
Kontakt oss gjerne for mer info. Tlf. 35 91 51 20 / firmapost@abc-maskin.no

Suverene messe- og jubileumsdager
Et stort antall besøkende fra hele verden fikk se imponerende maskinering av enorme chrank shafts, mud motors, barrels og andre store og kompliserte deler for olje-, gass-, energi- og plastindustrien. I tillegg ble det avholdt relevante seminarer. Monteringshallen var omgjort til en tipp topp utstillingshall i ren EMO Hannover-stil.

Utenfor messehallen var det bygget opp en stor trehytte, typisk for alpene, med servering av tradisjonell mat og forfriskninger. Torsdag kveld var det tid til båtcruise på innsjøen Traunsee, etterfulgt av middag og fest i vannkanten. Da mørket falt på var det ingen i alpebyen som var i tvil om at en stor begivenhet ble markert, da himmelen over Gmunden og innsjøen Traunsee ble fargelagt av et enormt fyrverkeri.

ABC-Maskin AS gratulerer jubilanten!

 

 

ABC-Maskin AS
Rødmyrlia 6
3735 Skien
Skien
Norge
Org. nr.: NO933618099

Kontaktperson

HSR
H. Svennungsen Rinde
Daglig leder
firmapost@abc-maskin.no

Send til en kollega

0.048