23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Solide og robuste magnetventiler fra Festo

De nye magnetventilene VUVG-…-S og VUVS-…-S er perfekte løsninger for pneumatisk automasjonsteknologi, og er de nyeste tilskuddene i VG-serien av kompakte ventiler og VS-serien av robuste ventiler.


Festo sine stjerner i pneumatikken er alltid på lager, det tar bare noen få klikk å bestille VUVG-…-S og VUVS-…-S fra Festo online shop og 24 timer senere er de klare til å bli sendt. Det er enkelt å finne pneumatikkens stjerner i katalogen eller i online shop: De er merket med en blå stjerne og utgjør kjerneproduktserien fra Festo.

Det beste ved det hele
Med funksjoner som oppfyller de viktigste kravene til magnetventiler, er den kompakte VUVG-…-S og den robuste VUVS-…-S velegnet for 80 % av alle pneumatiske formål. Festo har investert i automatiserte systemer på sin nye fabrikk i Scharnhausen og der skal de nye VG- og VS-seriene produserer slik at Festo kan levere ventiler til på kort varsel.

Kompakte VUVG-…-S ventilen
VUVG-…-S ventiler er designet som en kompakt ventil og er den ideelle pneumatiske enkeltvirkende ventil til utallige bruksområder. Den er siste tilskudd i produktserien av VG-ventiler, og består av ventiler og ventilterminaler som er perfekte i bruk der vekten, gjennomstrømning og montering er viktig. Takket være modulsystemet gir den brukerne en god fleksibilitet

Robuste VUVS-…-S ventilen
Med sitt robuste og moderne design dekker VUVS-…-S opptil 80 % av alle applikasjoner i tøffe og krevende miljøer innen automasjonsteknikk. Den kan brukes med et trykk fra 2 til 8 bar og gjennomstrømningshastighet på opptil 1000 l/min. Dessuten er ventilen velegnet til bruk i områder med temperaturer mellom -5° og +50°C. Ventilen er siste tilskudd i VS-serien, og har et stort utvalg av monteringstilbehør som gir flere muligheter for å integrere ventilene i ulike maskinkonsept.

Festo AS
Ole Deviks vei 2
0666 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO990922969

Send til en kollega

0.062